Vi ønsker våre nye kunder velkommen

Vi ønsker våre nye kunder velkommen

Sommeren er over men solen skinner fortsatt ute. Vi ønsker Bilmesteren Sola og  Madla Bilpleie & Bilvask velkommen som nye kunder.
For begge kunder har vi allerede startet jobben med å lansere ny og fresh nettside som også er optimalisert for både pc og telefon.

Følg med!

Om Madla Bilpleie & Bilvask:

Madla Bilpleie & Bilvask AS tilbyr alle tjenester innen bilpleie. Alt fra enkel utvendig/innvendig vask til innvendig rens, polering, lakkrens og lakkforsegling. I tillegg har vi dekkhotell, dekkskift, dekkvask, oljeskift, oljefilterskift, avbalansering og omlegging. Vi selger dekk og felger også.

Om Bilmesteren Sola:
Bilmesteren Sola AS er et bilverksted med autorisasjon av Statens Vegvesen for service, reparasjon og vedlikehold på alle bilmerker. Vi er medlem av bilverkstedkjeden Sjekkpunkt. I Sjekkpunkt samarbeider over 140 av landets mest erfarne, frittstående bilverksteder og lokale deleleverandører. Vi tilbyr våre verkstedkunder profesjonell service og høy kvalitet på deler og arbeid.
Vi har trofaste kunder som strekker seg fra hele regionen: Stavanger, Sandnes, Bryne, Randaberg for å nevne noen områder. Du finner oss på Skvadronvegen 27 på Sola, ikke langt unna Sola Sentrum.