Responsive
design

Nettsider i dag blir oftere besøkt med mobil eller nettbret enn med vanlig PC. Dermed er viktigheten enda større med responsiv design på nettsiden.


Web
redaktør

Som ofte ser vi at mange nettsider ikke er oppdaterte på innhold, dette skyldes en travel hverdag hos kudene. Vi tar oss av dette med vår webredaktør avtale.

Grafisk
design

Vi legger vekt på at løsningene skal være unike, se profesjonelle ut og reflektere bedriftens uttrykk for å sikre tilliten til selskapet.


Foto &
video

Fotografiet spiller en sentral rolle i prosessen med å skape bedriftens visuelle identitet. Sammen blir vi enige om hvilke motiver dere ønsker.

Sosiale
medier

Det er viktig å være lett tilgjengelig for kundene. Facebook, Twitter og LinkedIn er en perfekt måte å kommunisere på. Vær tilgjengelig.


Nettbutikk
for alle

Vi har fokus på brukervennlighet for kunden, slik at du ikke mister salg eller kunder.
WooCommerce er løsningen vi bruker til nettbutikkene vi utvikler.

Google
optimalisering

Dersom ingen vet om nettstedet ditt, spiller det liten rolle hvor pen den er, eller hvor bra produktet ditt er. La kundene finne deg og vær tilgjengelig.


Oppdater
med WordPress

WordPress er i dag verdens mest brukte CMS (content management system) for nettsider. Du kan enkelt logge deg inn via nettleser og oppdatere nettsiden.HVA SIER VÅRE KUNDER?

  • Itotal var dyktige på å forstå hvor vi ville og kom med gode innspill og løsninger på hvordan vårt budskap og nettside skulle se ut. Itotal utviste god service og handlet raskt på de tilbakemelding vi kom med, er noe vi setter stor pris på. Vi er fornøyd med Itotal som leverandør for vår nye nettside, en rask, løsningsorientert og pålitelig leverandør. Tilbakemeldinger fra våre kunder og leverandører på den nye nettsiden er ubetinget positive.

    Jan K Svendsbø
    IFA Tech AS
  • Veldig fornøyd med service og support i etterkant. Er alltid tilgjengelig, uansett tidspunkt på døgnet. Kan trygt anbefales!

    Khuram Butt
    MiljøTaxi Stavanger

NOEN AV VÅRE
KUNDER