RESPONSIVT DESIGN

I dag brukes mobil eller nettbrett oftere enn vanlig PC til surfing og besøk av dine nettsider. Derfor er det viktig å ha responsiv design på dine nettsider. Det betyr at nettsidene blir tilpasset til det utstyret som besøkerne av nettsiden bruker.

GRAFISK DESIGN

Vi legger vekt på at løsningene skal være unike, se profesjonelle ut og reflektere bedriftens uttrykk for å sikre tillit til selskapet.

SOSIALE MEDIER

Det er viktig å være lett tilgjengelig for kundene. Sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn er perfekte måter å kommunisere med kundene på. Vi kan bistå med å være tilgjengelig der.

GOOGLE OPTIMALISERING

Dersom ingen vet om nettstedet ditt, spiller det liten rolle hvor pen den er, eller hvor bra produktet ditt er. La kundene finne deg og vær tilgjengelig.

WEB REDAKTØR

Mange av nettside-eiere pleier som regel ikke å oppdatere hjemmesidene med nytt innhold eller annen info. Dette skyldes som oftest en travel hverdag og mangel av tid og ressurser hos kunden. Derfor tilbyr vi også redaktørtjenester hvor vi tar oss av oppdateringer og innholdsendringer ihht. kundens ønsker.

FOTO & VIDEO

Fotografiet spiller en sentral rolle i prosessen med å skape bedriftens visuelle identitet. Sammen blir vi enige om hvilke motiver dere ønsker.

NETTBUTIKK FOR ALLE

Vi har fokus på brukervennlighet for kunden, slik at du ikke mister salg eller kunder. WooCommerce er løsningen vi bruker til nettbutikkene vi utvikler.

OPPDATER MED WORDPRESS

WordPress er i dag verdens mest brukte CMS (content management system) for nettsider. Du kan enkelt logge deg inn via nettleser og oppdatere nettsiden.


HVA SIER VÅRE KUNDER?

  • Itotal var dyktige på å forstå hvor vi ville og kom med gode innspill og løsninger på hvordan vårt budskap og nettside skulle se ut. Itotal utviste god service og handlet raskt på de tilbakemelding vi kom med, er noe vi setter stor pris på. Vi er fornøyd med Itotal som leverandør for vår nye nettside, en rask, løsningsorientert og pålitelig leverandør. Tilbakemeldinger fra våre kunder og leverandører på den nye nettsiden er ubetinget positive.

    Jan K Svendsbø
    IFA Tech AS
  • Veldig fornøyd med service og support i etterkant. Er alltid tilgjengelig, uansett tidspunkt på døgnet. Kan trygt anbefales!

    Khuram Butt
    MiljøTaxi Stavanger

NOEN AV VÅRE
KUNDER