Vi ønsker SVIPP velkommen som ny kunde!

Vi ønsker SVIPP velkommen som ny kunde!

Vi har gleden av og ønske SVIPP velkommen som ny kunde. Itotal skal levere ny nettside med mulighet for privat bestilling på nett og integrasjon av DIBS som betalingsløsning.

Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid.

Litt om Svipp AS

Svipp AS er et av vestlandets eldste og desidert største bud- og lokaltransport firma. Etablert av Lauritz Skadsem i 1978. Selskapet er familieeid og tradisjonsrikt, hvor flere generasjoner har deltatt og deltar aktivt i den daglige driften.

Solid vekst gjennom snart 40 år har ført til utvidelse av bilparken og produktspekter vi disponerer idag en en variert bilpark med mer enn 70 biler i daglig drift

Med egne løsninger og ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi også bistå våre kunder med transport til/fra alle destinasjoner i Norge og ellers i Europa/Verden – raskt, enkelt og effektivt!Vi er idag lokalisert i Sandnes  og har erfarne seriøse samarbeidspartnere i alle større norske byer.  og et nettverk av internasjonale operatører.

I 2013 omsatte vi for vel 53 mill. kr og utførte vel 124.000 unike oppdrag for nær 1400 forskjellige kunder! Budsjettet i 2014 er på 55 mill

Vi tilbyr i dag distribusjon av alle typer gods – fra papirer, pakker eller andre typer store og små kolli – over korte eller lengre distanser. Vi har alle bilstørrelser – fra “pizzabiler” – via varebiler av ulike størrelser til lastebiler, containerbiler, kjølebiler,kranbiler, trailere og  åpne og lukkede semitrailere.

En transportutfordring – Svipp har løsningen!

Svipp AS er en moderne bedrift som gjør bruk av ny teknologi, både når det gjelder bestillingssystemer, ordrebehandling, fakturasystemer og kontroll av bilparken.

Våre sjåfører er erfarne og har god lokalkunnskap. Vår bilpark er til enhver tid av nyere dato, og sammen med våre sjåfører strekker vi oss langt for å gjøre også deg fornøyd!

Vil du vite mer om oss?

Kontakt: Ole Skadsem 90 66 99 99 e-post ole@svipp.no