PERSONVERN & COOKIES

Informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hva er en informasjonskapsel
En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på din datamaskin. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske på din innlogging, forbedring av brukeropplevelsen for eksisterende kunder og som del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker denne websiden setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil 1 år.

Bruk informasjonskapsler
Bruker informasjonskapsler i vår markedsføring og til analyse av trafikk mtp forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandles av oss til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkendes datamaskiner. Eksempler på verktøy vi bruker er Google Analytics og Facebook, Instagram og evt andre sosiale medier.

Unngå informasjonskapsler
Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin ved angi dette i innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at du for eksempel ikke vil kunne logge inn på diverse informasjon dersom du avviser alle informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin fra innstillingene i din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer mellom nettlesere, og du vil finne ut hvordan med enkle søk på internett.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Personvern
ITOTAL WEBLØSNINGER AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk av denne nettsiden, samt bestilling eller administrasjon av våre produkter og tjenester.
Våre underleverandører er pliktig til å følge dette opp på sitt servermiljø og behandling av personopplysninger på tjenestene de drifter.

ITOTAL WEBLØSNINGER AS innhenter følgende opplysninger for å identifisere og registrere personer, navn, etternavn, adresse, postadresse, telefon, epost og enkelte tilfeller mer informasjon som dokumenter. Alt av informasjon gjester sender inn blir videresendt til våre kunders epost adresse. Det blir også loggført og registrert på hver enkelt webside. Informasjon blir ikke brukt til annet enn kunden har samtykket på ved innsendt informasjon.
Alle våre personopplysninger som gjester legger igjen på nettsider er våre kunder pliktig til å følge opp personvern og ikke utgi informasjonen videre til tredje parts firma.

ITOTAL WEBLØSNINGER AS sletter personopplysninger til gjester som besøker våre kunders tjenester etter ønske, og uriktig bruk.
Opplysninger som ikke er nødvendige ut fra formålet de er lagret for vil bli slettet fortløpende.

Av sikkerhetsmessige årsaker blir IP-adresser som benyttes ved bestilling osv loggført på våre tjenester.
Dette gjelder hovedsaklig og utgangspunktet kontaktskjema som gjester bruker på kunders tjenester.

ITOTAL WEBLØSNINGER AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den krav. Sletting eller oppsigelse av tjeneste vil først og fremst tjeneste bli sagt opp, men kontaktopplysninger som bestilling, fakturahistorikk, kopi av korrespondanse vil forbli i vårt system i den grad det er nødvendig for beskytte juridiske rettigheter til evt dokumentasjon senere.
Du har til enhver tid krav om innsyn til de opplysningene som er registrert og våre kunder skal slette dette etter forespørsel fra gjester.

AVG (SSL)
AVG leverer SSL-sertifikater som vi benytter til kryptering av kommunikasjon i våre systemer. Informasjonen som innhentes i forbindelse med registrering av et SSL-sertifikat lagres på servere som er eiet og driftet av AVG.

Registrartjenester
Personopplysninger som hentes inn i forbindelse med registrering av domenenavn vil bli lagret hos registrar for det aktuelle toppnivået, og publisert i WHOIS i tråd med vår Tjenesteavtale, og gjeldende regelverk for det aktuelle toppnivået, som du godtar ved registrering.

* Feil eller skrivefeil kan oppstå. Vi gjørt vårt beste for at du som kunde som bruker våre tjenester skal vær på sikre siden.