TJENESTER

Nettsider

Vi utvikler nettsider etter kundens behov og tilpasser denne bedriftens profil. Alle våre nettsider tilpasser seg automatisk alle plattformer.

Grafisk

Vi legger vekt på at løsningene skal være unike, se profesjonelle ut og reflektere bedriftens uttrykk for å sikre tilliten til selskapet.

Netthandel

Brukervennlighet er fokuset vårt når det kommer til nettbutikk. Det skal være enkelt å bruke, men samtidig ryddig og pent.

Reklameartikler

Reklameartikler og gaver er mer enn bare en tjenesteytelse. Den beste reklamen for ditt firma vil være individuelt tilpasset for deg.

Digital Markedsføring

Hvis ingen får vite om nettsiden din, spiller det lite rolle i hvor fin den er. Vi hjelper deg med å skaffe trafikk på nettsiden din.

Sosiale Medier

Ved å koble nettsiden til sosiale medier, får både kunden og forbrukeren en lettere og raskere måte å kommunisere på.

IT-Drift/Skytjenester

Vi løser dine IT-utfordringer gjennom fleksible og smarte sky løsninger. Ta i bruk skytjenester basert på Microsoft Azure-teknologi.

Fotografering

Fotografiet spiller en sentral rolle i prosessen med å skape bedriftens visuelle identitet. Sammen blir vi enige om hvilke motiver dere ønsker.

Webredaktør

Vi tar oss av innhold på nettsiden, dette kan være alt fra tekstforfatting, oversettelse og til daglig oppdateringen av innhold.