TJENESTER

OVERSIKT OVER VÅRE TJENESTER

VÅRE TJENESTER

VI LEVERER TJENESTER MED HØY KVALITET OG BRUKERVENNLIGHET
WEBUTVIKLING
NETTSIDER
WEBUTVIKLING

Vi utvikler nettsider etter kundens behov og tilpasser denne bedriftens profil. Alle våre nettsider tilpasser seg automatisk alle plattformer.

KONTAKT OSS
GRAFISK DESIGN
IDENTITET
GRAFISK DESIGN

Vi legger vekt på at løsningene skal være unike, se profesjonelle ut og reflektere bedriftens uttrykk for å sikre tilliten til selskapet. Vi tilbyr unike løsninger.

KONTAKT OSS
MARKEDSFØRING
SYNLIGHET PÅ NETT
MARKEDSFØRING

Hvis ingen får vite om nettsiden din, spiller det lite rolle i hvor fin den er. Vi hjelper deg med å skaffe trafikk på nettsiden din.

KONTAKT OSS
SOSIALE MEDIER
VÆR TILGJENGELIG
SOSIALE MEDIER

Ved å koble nettsiden til sosiale medier, får både kunden og forbrukeren en lettere og raskere måte å kommunisere på. Vær tilgjengelig for dine kunder.

KONTAKT OSS
NETTHANDEL
SALG PÅ NETT
NETHANDEL

Brukervennlighet er fokuset vårt når det kommer til nettbutikk. Det skal være enkelt å bruke, men samtidig ryddig og pent.

KONTAKT OSS
FOTOGRAFERING
VIDEO
FOTOGRAFERING

Fotografiet spiller en sentral rolle i prosessen med å skape bedriftens visuelle identitet. Sammen blir vi enige om hvilke motiver dere ønsker.

KONTAKT OSS
WEBREDAKTØR
INNHOLD
WEBREDAKTØR

Vi tar oss av innhold på nettsiden, dette kan være alt fra tekstforfatting, oversettelse og til daglig oppdateringen av innhold.

KONTAKT OSS
IT-DRIFT
SKYTJENESTER
IT-DRIFT

Vi løser dine IT-utfordringer gjennom fleksible og smarte sky løsninger. Ta i bruk skytjenester basert på Microsoft Azure-teknologi.

KONTAKT OSS

Webutvikling

Nettsider som tilpasser all plattformer

 

I dag brukes mobil eller nettbrett oftere enn vanlig PC til surfing og besøk av dine nettsider. Derfor er det viktig å ha responsiv design på dine nettsider. Det betyr at nettsidene blir tilpasset til det utstyret som besøkerne av nettsiden bruker.

Sosiale Medier

Vær tilgjengelig på nett

 

Det er viktig å være lett tilgjengelig for kundene. Sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn er perfekte måter å kommunisere med kundene på. Vi kan bistå med å være tilgjengelig der.